Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când joacă HC Dobrogea Sud meciurile cu Dinamo din turneul play-off al Ligii Naţionale

ro

14 Apr, 2018 00:00 1876 Marime text
Clasată pe locul şase, cu 49 de puncte, la finele sezonului regulat al Ligii Naţionale de handbal masculin, HC Dobrogea Sud Constanţa va întâlni în prima fază din play-off campioana en-titre, Dinamo Bucureşti (locul 3, cu 56 de puncte).
 
Confruntarea se va juca după sistemul cel mai bun din trei partide, iar din pricina clasării inferioare, HC Dobrogea Sud va disputa un singur meci pe teren propriu. Prima confruntare e luni, 16 aprilie, de la ora 20.00, la Bucureşti. Meciul al doilea a fost programat joi, 19 aprilie, la Constanţa, iar dacă va fi nevoie de partidă decisivă, aceasta se va disputa duminică, 29 aprilie, în capitală.
 
„Noi suntem în situaţia în care putem răsturna calculele hârtiei, pentru că sezonul regulat nu a fost unul foarte reuşit şi nu ne-am clasat pe o poziţie mai bună, pentru a ne crea un avantaj. Rămâne să ne jucăm şansa. Ne vom lupta pentru a face surpriza. Vom face totul să ne calificăm după două meciuri“, a declarat Sandu Iacob, antrenorul principal al HC Dobrogea Sud, pentru site-ul oficial al clubului.
Celelalte meciuri din play-off (faza întâi) sunt: Steaua Bucureşti - Minaur Baia Mare, Potaissa Turda - Dunărea Călăraşi şi CSM Bucureşti - Poli Timişoara.
 
Duminică, 15 aprilie, reprezentantele judeţului Constanţa în seria A din Divizia A la handbal masculin, CS Medgidia şi HC Dobrogea Sud II, joacă în etapa a 14-a. Meciurile sunt: de la ora 11.00 (în Sala Sporturilor din Constanţa) - HC Dobrogea Sud II (locul 5, cu 22 de puncte) - HC Buzău 2012 (locul 2, cu 31 de puncte); de la ora 15.00 - CSU Târgovişte (locul 9, cu 6 puncte) - CS Medgidia (locul 4, cu 23 de puncte).
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii