Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Box feminin Maria Cimpoeru, de la CS Năvodari, concurează din nou la Campionatul European

ro

22 Jun, 2021 00:00 3333 Marime text
  • La ediţia de anul trecut a întrecerii, Maria Cimpoeru a cucerit medalia de bronz.
 
Maria Cimpoeru, campioană la box feminin de la CS Năvodari, participă la un nou Campionat European de junioare, după cel de anul trecut, de la Sofia (Bulgaria).
 
De data aceasta, întrecerea continentală se va desfăşura în Georgia, în perioada 1-12 iulie. „Pregătită la CS Năvodari de antrenorii Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu, Maria Cimpoeru promite să aibă din nou o prestație concludentă pentru a reveni cu o altă medalie de la competiția continentală“, este mesajul CS Năvodari. La întrecerea din capitala Bulgariei, de la începutul lunii decembrie a anului 2020, Maria Cimpoeru a evoluat foarte bine şi a cucerit medalia de bronz la categoria 75 de kilograme.
 
„Prima medalie de bronz din istoria Constanței la un campionat european de box feminin va ajunge la Năvodari! Cimpoeru Maria a pierdut în fata mult mai experimentatei luptătoare din Polonia, am rămas doar cu bronzul, oricum un rezultat bun pentru România, dar și pentru județul Constanța și clubul din Năvodari. Este a doua medalie europeană adusă la Năvodari, după ce Albert Potoceanu reușise înaintea Mariei să aducă medalia de argint la un campionat european! Este primul an la junioare, are tot viitorul înainte, ne vom pregăti mai bine și anul viitor vom puncta iar la podium în cucerirea titlului european! Felicitări, Maria, suntem mândri de tine!“, a menţionat, anul trecut, Marcel Jipeanu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Sursa foto: Facebook (CS Năvodari) 
 
Citeşte şi:
 
Box feminin
Maria Cimpoeru, de la CS Năvodari, medaliată la Campionatul European

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii