Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Amalia Niță, „regina Europei“, a revenit acasă. Desemnată cea mai valoroasă sportivă a întrecerii continentale (GALERIE FOTO)

ro

06 May, 2023 18:27 2633 Marime text
 

Lotul național de box al României, din care au făcut parte și Amalia Niță (CSM Constanța), și Maria Cimpoeru (CS Năvodari), s-a întors de la Campionatul European Under-18 de la Erevan, ambele constănțence urcând pe podium: Amalia – medalie de aur, Maria – medalie de bronz.   
 

"Regina Europei" s-a reîntors acasă! Amalia Niță și lotul României s-au întors acasă, fiind așteptați pe aeroportul Henri Coandă de către staff-ul CSM Constanța printre care și directorul Andrei Talpeș, de oficiali ai Federației Române de Box și zeci de persoane, prieteni, familii și suporteri.
 
Amalia Niță a fost desemnată sportiva Campionatului European U18 de la Erevan. După un parcurs fără greșeală, sportiva legitimată la CSM Constanța, a trecut în semifinale de Giulia Molinaro și în finală de Nikolett Kovacs, câștigând trofeul european pentru a treia oară la rând și primind premiul pentru cea mai valoroasă pugilistă a Campionatului European U18 de la Erevan.
 
Ea a contribuit astfel la o performanță de excepție realizată de delegația României care a făcut deplasarea la această competiție, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.


Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Box)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii