Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Năvodari se va disputa Campionatul Naţional de box feminin

ro

23 Aug, 2021 00:00 3465 Marime text

 
  • Întrecerea se va desfăşura în Sala Sporturilor „Chimia“ din Năvodari, iar organizatorii au anunţat şi prezenţa lotului olimpic feminin al României.
 
O competiţie de top din calendarul Federaţiei Române de Box a fost programată la Năvodari, în perioada 6 - 12 septembrie a.c.
 
Este vorba de Campionatul Naţional de box feminin, dedicat categoriilor de vârstă cadete, junioare, tineret şi senioare. Întrecerea se va desfăşura în Sala Sporturilor „Chimia“ din Năvodari, iar organizatorii au anunţat şi prezenţa lotului olimpic feminin al României, nelipsind Claudia Nichita, Lăcrămioara Perijoc, Steluţa Duţă sau Loredana Marin. Intrarea la competiţie va fi liberă. 
 
În anul 2020, Maria Cimpoeru, de la CS Năvodari (antrenori, Ferodin Ablalim şi Marcel Jipeanu) a câștigat medalia de bronz la categoria 75 de kilograme a Campionatului European de box pentru junioare, care s-a desfășurat în capitala Bulgariei, Sofia. Sportiva năvodăreană a participat şi în acest an la întrecerea continentală de junioare, la Georgia, în Tbilisi, ocupând locul cinci.
 
Tot în 2021, sportivele de la CS Năvodari au evoluat la Cupa României de la Sibiu, la care au obţinut rezultate foarte bune. Nu mai puțin de patru pugiliste au obţinut medalii de aur, câștigând Cupa României: Maria Chiricheș (categ. 41,5 kg.), Nadia Cojocariu (categ. 44,5 kg.), Maria Trigos (categ. 53 kg.) - toate trei la cadete și Maria Cimpoeru (categ. 75 kg.) - la junioare. La tineret, categoria 51 kg, Diana Brînză a obținut medalia de bronz.

Imaginea a fost preluată de pe pagina de Facebook „Clubul Sportiv Năvodari“. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
  
Citeşte şi:
 
Box feminin
Patru sportive de la CS Năvodari, medaliate cu aur la Cupa României, merg la Europene

 
Box feminin
Maria Cimpoeru, de la CS Năvodari, medaliată la Campionatul European
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii