Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diana Brînză și Maria Cimpoeru, de la CS Năvodari, vor concura la Europenele de box feminin

ro

05 Nov, 2020 00:00 4257 Marime text
  • Cele două întreceri continentale se vor disputa în Muntenegru, respectiv Bulgaria.
 
Clubul Sportiv Năvodari  Năvodari va fi reprezentat la două Campionate Europene de box feminin, cel rezervat tineretului (care se va desfășura în Muntenegru, din 11 noiembrie), și cel pentru juniori, care va fi găzduit de capitala Bulgariei, Sofia, începând cu 23 noiembrie.
 
La Europenele de tineret, de la CS Năvodari va concura Diana Brînză, iar la întrecerea din Bulgaria sportiva clubului din Năvodari care va urca în ring este Maria Cimpoeru. Până atunci, pugilistele de la CS Năvodari (antrenori, Ablalim Ferodin și Marcel Jipeanu) vor evolua la Campionatul Național de box pentru cadete, junioare, tineret și senioare, întrecere care se derulează în această perioadă în sala Olimpia din București. La această competiție vor concura Maria Chiriches (categoria 40 kg), Cătălina Șandrea (categoria 41,5 kg), Isabel Dobriță (categoria 50 kg), Maria Cimpoeru (categoria 75 kg ) și Diana Brînză (categoria 51 kg).

Cătălina Șandrea a urcat deja în ring, având o misiune dificilă în fața campioanei de anul trecut, Luciana Petrache, de la Petrolul Ploiești. Totuși, după cum informează CS Năvodari, Cătălina a boxat curajos, cu multe eschive și lovituri care și-au atins ținta și a reușit o victorie la puncte, calificându-se în semifinalele Campionatului Național. Joi, va susține prima partidă și Diana Brînză.
 
La ediția de anul trecut a Naționalelor, găzduită de Eforie Nord, sportivele de la CS Năvodari au cuderit trei medalii de aur și una de argint. Campioane au fost Diana Brînză (la categoria 50 kg junioare), Florentina Constantin (la categoria 63 kg junioare), Maria Cimpoeru (la categoria 65 kg cadete), iar Alexandra Baciu a fost vicecampioană la categoria 75 kg junioare.
 
Sursa foto: CS Năvodari

Citește și:

CS Năvodari a cucerit patru medalii la Cupa României la box feminin (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii