Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis Cernavodă întâlneşte Înainte Modelu Gheorghe Stănculescu - „Ne-am păstrat unitatea de grup şi spiritul din tur“

ro

10 Mar, 2018 00:00 2007 Marime text

În prima etapă din returul Ligii a 3-a, seria secundă, Axiopolis Cernavodă joacă, sâmbătă, 10 martie, de la ora 15.00, în deplasare cu Înainte Modelu. Antrenată de Ionel Melenco, echipa din Cernavodă a încheiat turul pe locul trei şi vrea să aibă un debut de retur de succes.

 
„Va fi o partidă echilibrată. Am înţeles că Înainte Modelu s-a întărit cu câţiva jucători. Noi ne-am păstrat unitatea de grup şi acelaşi spirit din tur, care ne-au dus la rezultate bune. Vom vedea ce va fi. Până acum ne-a ieşit. Obiectivul nostru a rămas acelaşi, clasarea în locurile 1-7“, a declarat Gheorghe Stănculescu, preşedintele secţiei de fotbal a clubului Axiopolis.
 
Faţă de tur, echipa din Cernavodă s-a despărţit de doi seniori, Ionuţ Gheorghe şi Denis Husein, iar un al treilea, George Rusu, va lipsi o perioadă mai lungă, în urma unei operaţii. Au venit în schimb doi jucători Under-19, Andrei Rusu (fundaş dreapta, cel care a jucat în prima parte a campionatului şi la SSC Farul) şi Robert Moldoveanu (mijlocaş), ambii născuţi în anul 1998.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii