Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurel Şunda a ratat a şasea promovare „Şi-au bătut joc munca noastră"

ro

08 Jul, 2011 00:00 1761 Marime text
sageata.jpgCu cinci promovări la activ, antrenorul celor de la Săgeata Năvodari, Aurel Şunda, a ratat-o pe a şasea, după ce formaţia de pe litoral a cedat cu scorul de 2 - 0 în faţa Voinţei Sibiu, în returul barajului de promovare în Liga I.

După partida de miercuri, tehnicianul năvodărenilor a ţinut să felicite Voinţa Sibiu pentru promovare, dar şi publicul care a umplut până la refuz arena de 14.200 de locuri. În acelaşi timp, Şunda l-a acuzat pe fostul preşedinte al Voinţei, Eugen Pârvulescu, pentru faptul că ar fi fost în spatele plecării lui Sorin Chiţu din cantonament, cu trei zile înainte de disputarea primei manşe a barajului. Nici cei doi arbitri care au condus de la centru partidele cu Voinţa, Alexandru Tudor şi Alexandru Deaconu, nu au scăpat, antrenorul acuzându-i că şi-au bătut joc de munca echipei năvodărene. „Vreau să felicit publicul sibian, aşa trebuie să se desfăşoare o partidă de fotbal şi să-l felicit şi pe bunul meu prieten, Alex Pelici, îi doresc multă baftă în continuare. Dar, în schimb, sunt mâhnit de ceea ce văd în fotbalul românesc. Pârvulescu, Tudor, Deaconu şi-au bătut joc de această echipă, de munca unui întreg colectiv. A fost 11 metri la Năvodari şi eliminarea portarului, care nu trebuia să evolueze în retur. Szabo trebuia eliminat în meciul de la Sibiu. Nici la K1 nu se făcea aşa ceva. Din păcate, nu se mai poate face nimic. Dar aşa cum a zis preşedintele nostru, probabil nu suntem doriţi de nimeni, suntem un orăşel mic. Cred că Sibiul merită o echipă de prima ligă, pentru că s-a văzut că tot oraşul era cu ei", a declarat, după partidă, Şunda, potrivit site-ului ronduldesibiu.ro.

Nicolae Matei: „Nu am nimic de reproşat echipei"

La rândul său, primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, prezent în tribunele stadionului din Sibiu, a declarat că nu are nimic de reproşat echipei, considerând că prezenţa în acest baraj de promovare în Liga I reprezintă în sine o performanţă pentru Săgeata. „Oricum e o performanţă. Echipa este de un an la noi, am avut şi necazuri cu plecarea celor patru jucători. Mergem mai departe, deşi cred că litoralul merita să aibă o echipa în prima ligă. Eu unul, sunt mulţumit de parcursul echipei. Eşecurile ne unesc, de aceea cred că, la anul, vor fi mai uniţi: primar, viceprimar, oameni de afaceri, care trebuie să susţină echipa. De pe margine totul pare uşor, dar pe teren este mult mai greu. Şi eu am pierdut în 2004 la câteva voturi, de aceea nu am nimic de reproşat echipei", a precizat Nicolae Matei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii