Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenorul Costel Enache (FC Botoşani) "Trebuie să fim eficienţi, nu neapărat spectaculoşi" cu Viitorul Constanța

ro

24 Oct, 2018 20:27 968 Marime text
Antrenorul echipei de fotbal FC Botoşani, Costel Enache, cere echipei sale să fie eficientă, nu să fie spectaculoasă în partida de sâmbătă cu Viitorul Constanţa, din etapa a 13-a a Ligii I, scrie Agerpres.ro. 

El a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că meciul contra Viitorului este unul important, în special din prisma punctelor puse în joc, pentru ambele echipe.

"Cred că şi săptămâna asta o să vedem un joc echilibrat. Avem un joc greu cu o echipă cu idei clare de joc, o echipă care are forţă şi suntem convinşi că trebuie să depunem eforturi pentru a ne atinge obiectivul. (...) Noi am făcut jocuri spectaculoase şi a ieşit un spectacol frumos atunci când echipele au jucat deschis. Ideea este că trebuie să trecem peste partea asta boemă de a vedea lucrurile doar în spectacol, pentru că avem nevoie să acumulăm puncte. Încă suntem în deficit şi trebuie să acumulăm puncte. Trebuie să fim eficienţi, nu să fim neapărat spectaculoşi", a afirmat Enache.

Partida cu Viitorul este programată sâmbătă, de la ora 18,00, pe Stadionul Municipal din Botoşani. Înaintea acestui joc, FC Botoşani se află pe locul al 8-lea al clasamentului, cu 15 puncte, iar Viitorul se află pe poziţia a 7-a, cu 19 puncte. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii