Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antonio Cruceru continuă la FC Farul Constanța. Contract prelungit

ro

12 Jun, 2020 16:07 2591 Marime text

• Fotbalistul a evoluat în sezonul trecut în 18 partide, având cinci goluri și o pasă decisivă

FC Farul Constanța și jucătorul Antonio Cruceru au ajuns la o înțelegere pentru prelungirea contractului cu încă un sezon.

Mijlocașul în vârstă de 23 de ani a semnat astăzi noul acord și a mărturisit că abia așteaptă să revină pe teren în tricoul alb-albastru și să lupte pentru promovarea în Liga 1. 

Sunt fericit, mi-am dorit să mai rămân un an la FC Farul, știind că o să ne batem la promovare. Mi-am dorit să rămân la Constanța, pentru că m-am simțit foarte bine în sezonul trecut, a spus Cruceru, pentru site-ul oficial al clubului.


Mijlocașul este convins că FC Farul Constanța se va clasa pe locurile fruntașe în sezonul viitor:

O să avem timp să ne încărcăm bateriile, să ne pregătim și să fim un grup unit. Echipelor care joacă în play-off o să le fie greu să înceapă următorul campionat. Ne vom bate de la egal la egal cu orice echipă, fie că vine din prima ligă, fie că rămâne din a doua.


Cruceru, care a evoluat în sezonul trecut în 18 partide, trecându-și în cont 5 goluri și o pasă decisivă, le-a transmis un mesaj suporterilor constănțeni:

Știu că o să fie alături de noi, îi așteptăm în număr cât mai mare. Ne-au împins mereu de la spate, atât acasă, cât și în deplasare, și mi-aș dori din tot sufletul să vină cât mai mulți la stadion și să ne susțină ca să ne îndeplinim obiectivul.

 
Sursa foto: FC Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii