Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul cu echipa de Liga 1 din Bănie i-a arătat FC Farul Constanţa lucrurile pe care trebuie să le îmbunătăţească

ro

29 Mar, 2021 00:00 2454 Marime text
  • FC Farul Constanţa a susţinut un mini-stagiu de pregătire la Craiova, încheiat cu partida amicală contra U Craiova.
 
După meciul pe care l-a disputat, marţi, 23 martie, în deplasare, în Liga a 2-a, cu U Craiova 1948 (0-0), FC Farul Constanţa a rămas în Bănie, pentru un scurt stagiu de pregătire, încheiat, sâmbătă, 27 martie, cu o partidă amicală, contra echipei de Liga 1 U Craiova, aflată pe locul trei în campionat.
 
Confruntarea i-a revenit echipei din Bănie, scor 2-0 (0-0), dar, în prima repriză, „marinarii” au avut şansa de a deschide scorul, în minutul 27, din penalty. Antonio Cruceru a ratat însă de la punctul cu var. La final, Ianis Zicu, antrenorul principal al FC Farul, a subliniat că acest meci a arătat nivelul la care este echipa de pe litoral și lucrurile pe care trebuie să le îmbunătățească.
 
„A fost o perioadă benefică (n.r. mini-cantonamentul din Bănie), încheiată cu un meci cu o echipă foarte bună. Un meci amical, dar care a avut intensitate. Au fost și lucruri bune, și lucruri mai puțin bune, dar până la urmă ne-a arătat nivelul la care suntem și lucrurile pe care trebuie să le îmbunătățim. Jucătorii și-au dat seama de lipsurile pe care le au față de adversari din Liga 1 și sper să înțeleagă, să fie profesioniști, ca să poată să ajungă la nivelul acesta. Un rezultat de egalitate la pauză, putea să fie 1-0 pentru noi, dar acesta este fotbalul. Sunt momente în care apar astfel de ratări. Până la urmă, cred că meciul nu a fost dominat categoric de Craiova. A fost o partidă echilibrată, dar diferența de valoare s-a văzut și adversarii au reușit să câștige”, a menţionat Ianis Zicu, potrivit site-ului oficial al grupării de pe litoral.
 
Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa)
     
Citeşte şi:
 
FC Farul Constanța a cedat în amicalul cu U Craiova, în care "marinarii" au ratat un penalty
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii