Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanţa Un gol al lui Liviu Mihai, ales cel mai frumos din partea a doua a sezonului. Cine a câştigat premiul

ro

20 May, 2021 00:00 3792 Marime text
  • Fanii au avut de ales între trei reuşite: cea a lui Liviu Mihai, cea a lui Andrei Banyoi şi cea a lui Antonio Cruceru.
 

Pe pagina oficială de Facebook a FC Farul Constanţa s-a derulat un sondaj pentru desemnarea celui mai frumos gol marcat de echipa de pe litoral în partea a doua a sezonului recent încheiat al Ligii a 2-a.

Fanii au avut de ales între trei reuşite: cea a lui Liviu Mihai, dintr-un meci cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu; cea a lui Andrei Banyoi şi cea a lui Antonio Cruceru, ambele din confruntări diferite cu Fotbal Comuna Recea. Suporterii au scris în comentarii la postare numele autorului golului preferat, iar cea mai frumoasă reuşită a fost votată cea a lui Liviu Mihai. Câştigătorul concursului, care a primit un fular cu însemnele Farului, este Ciprian Nichita.
 

Poate să se dezvolte frumos”

În ultimul meci jucat de „marinari” în play-out, 2-1 în deplasare cu Pandurii Lignitul Tg. Jiu, unul dintre cele două goluri ale oaspeţilor a fost marcat de debutantul David Savu. De asemenea, Ionuţ Pelivan a fost folosit în premieră titular, iar portarul Sebastian Agachi s-a aflat şi el la debutul oficial în Liga a 2-a pentru FC Farul. „Pelivan este un copil, are 16 ani și tot timpul din lume ca să crească. Vor veni și anii lui la nivelul Ligii a 2-a de a fi U-19 și poate să se dezvolte frumos. David, un fundaș central tânăr, de 20 de ani, care s-a antrenat alături de noi timp de 4 luni, a avut șansa să debuteze acum, mă bucur că a și marcat. Trebuie să fie pregătit și antrenat în fiecare moment ca să poată să devină un fundaș central puternic. Dacă o să înțeleagă lucrul acesta și o să schimbe un pic ritmul de alergare, cu siguranță poate să joace fără probleme în Liga a 2-a”, a spus antrenorul Ianis Zicu, la finalul partidei cu Pandurii Lignitul.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citeşte şi:

Furtună la Constanţa!
Ce spune Ciprian Marica despre zvonurile privind plecarea sa de la FC Farul şi fuziunea cu FC Viitorul

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii