Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Csikszereda Miercurea Ciuc - FC Farul Constanța Ianis Zicu - „Avem nevoie de victorie și ne-am antrenat numai pentru aceasta“

ro

11 Mar, 2020 10:52 2844 Marime text
Meciul Csikszereda Miercurea Ciuc - FC Farul Constanța, care se joacă vineri, 13 martie, de la ora 18.00, deschide etapa a 25-a a Ligii a 2-a.

În clasament, echipa gazdă ocupă locul 17, cu 22 de puncte, în vreme ce „marinarii“ ocupă poziția a noua, cu 33 de puncte.

O partidă foarte grea. Aș fi preferat să nu piardă meciul cu Petrolul, pe care chiar nu meritau să-l piardă. Au avut neșansa să primească două goluri, unul pe greșeala portarului și un autogol. Trebuie să obținem cele trei puncte, pentru că e o echipă din zona retrogradării și e important să ne asigurăm locul nostru, să fim mult mai relaxați decât în momentul de față. Avem nevoie de victorie și ne-am antrenat numai penrtu aceasta, a declarat Ianis Zicu, antrenorul FC Farul.

Mergem să câștigăm, întrucât venim după o înfrângere. La fel și ei, au pierdut meciul cu Petrolul și vor da tot ce au mai bun în ei. Sperăm să ne întoacem cu trei puncte, că avem nevoie, să rămânem acolo sus, a menționat și mijlocașul Antonio Cruceru.


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii