Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Cicâldău, în premieră la reprezentativa de seniori FC Viitorul are şase fotbalişti la Naţionala de tineret a României

ro

19 Mar, 2018 00:00 2026 Marime text
FC Viitorul are nu mai puţin de şase jucători convocaţi la echipa naţionala de tineret a României şi unul la Naţionala de seniori pentru acţiunile loturilor reprezentative din perioada imediat următoare.
 
Pentru stagiul de pregătire din Anglia, din perioada 20 - 27 martie a.c., unde România Under-21 va disputa şi două partide amicale, selecţionerul Daniel Isăilă i-a convocat pe următorii jucători de la campioana României: Arpad Tordai (portar), Virgil Ghiţă, Tiberiu Căpuşă (ambii fundaşi), Ianis Hagi, Andrei Ciobanu şi Doru Dumitrescu (mijlocaşi). De asemenea, mijlocaşul Alexandru Cicâldău a fost convocat în premieră la reprezentativa de seniori a României de selecţionerul Cosmin Contra, pentru partidele de verificare cu Israel (24 martie, la Netanya) şi Suedia (27 martie, la Craiova).
 

Mulţumiri pentru suporteri

 
Clubul constănţean a apreciat sprijinul primit de la spectator la meciul cu CSU Craiova, de la Ovidiu, încheiat la egalitate, 0-0, în etapa a doua a turneului play-off din Liga 1. „Primul meci de pe teren propriu după calificarea pentru al treilea an consecutiv în play-off-ul Ligii 1 a consemnat şi o asistenţă foarte numeroasă în tribunele Stadionului Central al Academiei Gheorghe Hagi, unde au fost prezenţi aproximativ 4.000 de suporteri. Aceştia au venit în număr mare pentru a încuraja campioana României la partida cu CS U Craiova şi chiar dacă favoriţii lor nu au reuşit să câştige, le-au oferit din nou satisfacţia unui joc frumos cu o echipă formată în mare parte din jucători promovaţi de la Academia Hagi. FC Viitorul mulţumeşte şi pe această cale celor care au fost alături de jucători la această partidă şi speră ca aceştia să-şi susţină favoriţii şi la meciurile următoare din play-off. Împreună suntem mai puternici!“, se arată într-un comunicat al campioanei României.
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii