Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Cicâldău, de la FC Viitorul „Debutul la Naţionala mare e un pas important pentru mine“

ro

30 Mar, 2018 00:00 2478 Marime text
Meciul de fotbal dintre selecţionatele de seniori ale României şi Israelului, câştigat de tricolori cu 2-1 în deplasare, a consemnat debutul la prima reprezentativă a tânărului mijlocaş constănțean Alexandru Cicâldău, de la FC Viitorul.
 
După ce, în sezonul trecut, a devenit campion al României cu echipa lui Gică Hagi, iar în acest sezon a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai formației de pe litoral, calificată pentru al treilea an consecutiv în turneul play-off al Ligii 1, Alexandru Cicâldău a evoluat pentru prima dată, la doar 20 de ani, şi la echipa mare a României.
 
„Munca depusă la FC Viitorul a dat roade. Debutul la Naţionala mare e un pas important pentru mine, pentru cariera mea şi pentru viitorul meu. La convocare, nu a fost uşor, pentru că, aflat pentru prima dată la lotul de seniori, nu m-am simţit ca la mine acasă. Însă colegii şi staff-ul m-au ajutat să mă integrez foarte bine. Am jucat şi la loturile de juniori, dar acum e altceva, jucători mai maturi, cu mult mai multă experienţă. În continuare, îmi doresc să merg pe aceeaşi linie cu FC Viitorul, iar în plan individual să progresez cât mai mult în plan ofensiv“, a declarat Alexandru Cicâldău.
 
Aflată pe locul patru, cu 23 de puncte, în clasamentul turneului play-off, FC Viitorul joacă duminică, 1 aprilie, în deplasare cu Astra Giurgiu (locul 5, cu 22 de puncte). Partida începe la ora 18.00.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii