Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alex Filip şi Dumitru Ţopai „Anonymous“ şi „Bomber-man“ şi-au distrus adversarii la gala Superkombat din Puerto Rico (galerie foto)

ro

28 Mar, 2016 00:00 5084 Marime text
 

Luptătorul Alex Filip, de la CS Oyama Karate Constanţa (antrenor, Marius Burlacu) a avut succes la gala Superkombat din Puerto Rico. Evenimentul s-a desfăşurat în capitala statului, San Juan, iar Filip s-a confruntat cu un sportiv din Puerto Rico, Bryan Daye.
 
Meciul i-a revenit lui Alex, care a dispus de adversarul său prin KO tehnic, în runda a treia. Constănţeanul de 30 de ani a condus clar lupta, iar cartea câştigătoare au fost loviturile joase de picior cu care Filip l-a tocat pe Daye. Din aceste lovituri, piciorul stâng al portoricanului a avut de suferit, iar „Anonymous“ Filip şi-a concentrat atacul în acea zonă. Aproape şchiopătând, Bryan Daye a făcut eforturi mari de a rămâne în picioare. În runda a treia (ultima) însă, o lovitură l-a îngenuncheat, iar când mai erau 40 de secunde din repriză, Daye n-a mai putut continua. Arbitrul a oprit lupta, iar Filip a primit victoria prin KO tehnic. După meci, Bryan Daye a avut nevoie de îngrijiri medicale, resimţindu-se evident de pe urma loviturilor lui Filip. „Născut campion!“, l-a complimentat în două cuvinte Marius Burlacu pe elevul său.

„Am luptat cu inima“

La San Juan, a urcat în ringul Superkombat şi Dumitru Ţopai, un luptător originar din Mangalia, dar care acum se pregăteşte cu Ciprian Sora, la clubul acestuia din Bucureşti. Ţopai şi-a confirmat renumele de „Bomber-man“, astfel că însă din secunda şase a meciului cu Victor Rosado (Puerto Rico) l-a scurtcircuitat pe acesta, iar reprezentantul gazdelor a făcut cunoştinţă cu podeaua, fiind numărat. Partida nu a durat decât 24 de secunde, Ţopai făcându-l apoi KO pe adversarul său. „Am muncit mult pentru acest meci. Am luptat cu inima“, a declarat Dumitru Ţopai.

Decizie controversată la meciul lui Moroşanu 

În main-event-ul galei, românul Cătălin Moroşanu (1,82 m - 106 kg) l-a întâlnit pe gigantul englez Daniel Sam (1,97 m - 124 kg). „Moartea din Carpaţi“ a avut meci greu, însă, chiar şi aşa, mulţi au apreciat că a câştigat. Arbitrii i-au acordat însă, surprinzător, victoria puternicului luptător de culoare, deşi Moroşanu a fost mai combativ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii