Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„A fost ziua noastră!” HC Dobrogea Sud Constanţa i-a provocat liderului Dinamo Bucureşti prima înfrângere stagională

ro

20 Apr, 2021 20:45 2871 Marime text

 
  • Dinamo avea nevoie de un egal pentru a câştiga matematic titlul.

Victorie mare, astăzi, pentru HC Dobrogea Sud Constanţa, în Liga Naţională de handbal masculin, echipa de pe litoral învingând liderul clasamentului, Dinamo Bucureşti, formaţie care nu pierduse niciun meci până acum în actuala ediţie.

În turneul de la Cluj-Napoca, în etapa a 26-a de campionat, HCDS s-a impus cu 24-22 (14-11).
  

Meci perfect pentru băieții noștri noștri în derbiul cu Dinamo! Delfinii au produs prima înfrângere din acest sezon pentru liderul detașat al Ligii Zimbrilor, care avea nevoie de un egal pentru a câștiga matematic titlul! A fost însă ziua noastră! Determinarea a fost la cote maxime timp de 60 de minute, apărarea noastră i-a blocat eficient în multe momente pe oamenii lor de gol, iar Iancu i-a exasperat cu paradele sale. Nistor a lovit necruțător din toate pozițiile, Chikovani a dus greul la 9 metri, iar Susanu i-a chinuit permanent la semicerc. Toți băieții au luptat însă exemplar. Un mare BRAVO!, se arată pe site-ul oficial al HC Dobrogea Sud.


Scorul a evoluat astfel : 1-3 (minutul 10), 5-5 (min. 15), 9-7 (min. 20), 12-9 (min. 25), 14-11 la pauză, 21-18 (min. 45), 21-20 (min. 50), 24-21 (min. 55).

HC Dobrogea Sud (antrenori, Djordje Cirkovic şi George Buricea): Iancu, Vasile - Nistor 10 goluri (3x7m), Chikovani 4, Komogorov 3, Ilie 3, Susanu 3, Șandru 1, Nikolic, Simovic, Andrei, Buricea.
 
Dinamo (antrenori, Constantin Ștefan şi Sebastian Bota): Heidarirad, Missaoui - Ghionea 6 goluri (4x7m), Bannour 5, Kuduz 4, Shebib 3, Hebo 1, Hantaru 1, Humet 1, Asoltanei 1, Mousavi, Botea, Szasz, Savenco, Gavriloaia.

Succesul de azi il dedicam tuturor suporterilor Constantei care de mai bine de un an ne vad doar la televizor. Ne lipsiti enorm, victoria asta am obtinut-o cu gandul la voi si va promitem ca de astfel de meciuri o sa aveti parte cand ne vom intoarce impreuna in Sala Sporturilor! HAI, CONSTANTA!, este şi mesajul de pe pagina de Facebook a clubului constănţean.

 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii