Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„A fost o săptămână de vis!“ În weekend, HC Dobrogea Sud joacă la Constanţa cu Poli Timişoara

ro

11 Oct, 2018 00:00 1623 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 17.30, partida HC Dobrogea Sud - Politehnica Timişoara, contând pentru etapa a şasea a Ligii Naţionale.
În clasament, echipa constănţeană se află pe locul şapte, cu nouă puncte, având trei victorii şi două înfrângeri, în vreme ce trupa de pe Bega ocupă poziţia a patra, cu 11 puncte, fiind neînvinsă în meciurile de până acum, după trei victorii şi două egaluri.
 
„Ne revedem sâmbătă, 13 octombrie, la sală! Vom disputa un meci important cu echipa SCM Poli Timişoara. Vă aşteptăm în număr cât mai mare!”, este îndemnul celor de la HC Dobrogea Sud adresat suporterilor.
 
Săptămâna trecută, clubul de pe litoral a câştigat toate cele zece meciuri disputate de echipele sale: echipa mare - o victorie cu Steaua în campionat şi două succese la debutul în Cupa EHF, contra echipei cehe Talent Robstav MAT Plzen; echipa din Divizia A, HC Dobrogea Sud II (antrenor, Aleksadar Adzic) - două victorii în campionat, cu CSU Piteşti şi CSM Bucureşti DivA; juniorii I (antrenor, Yuksek Osman) - două victorii, cu CS Năvodari şi LPS Brăila; juniorii II (antrenor, tot Yuksel Osman) - o victorie cu Cernavodă; juniorii III (antrenor, Enis Murtaza) - două victorii, cu LPS Brăila şi CSS Galaţi.
 
„A fost o săptămână de vis pentru noi! Ceea ce mă bucură cel mai tare este că în Cupa EHF au jucat şi cei trei tineri care s-au format la academia noastră, Vasile, Susanu şi Andrei. Au intrat pe teren şi au jucat foarte bine“, a declarat Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud, pentru site-ul oficial al clubului.
 
„La sectorul juvenil, se vede un progres faţă de sezonul trecut. Am luat foarte în serios juniorii, pentru că ei reprezintă viitorul handbalului constănţean. Rezultatele apar, de obicei, în 6-7 ani. Faptul că avem deja succese pe linie la toate categoriile, dovedeşte că se munceşte bine la academie”, a arătat Aihan Omer, coordonatorul academiei de copii şi juniori HC Dobrogea Sud, potrivit sursei citate.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii