Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:56 24 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A doua zi, va fi spectacol de Jiu-Jitsu brazilian Campioni mondiali la Ashihara Karate vin la Constanţa, la Cupa României

ro

01 Jul, 2016 00:00 3920 Marime text
 

Weekend plin la Constanţa pentru amatorii sporturilor de contact. Sâmbătă, 2 iulie, se va desfăşura a şasea ediţie a concursului de arte marţiale Cupa României la Ashihara Karate - „Ashihara Gethika Cup“, iar o zi mai târziu intră în concurs practicanţii de Jiu-Jitsu brazilian, care se întrec la Cupa Tomis.
 
Prima întrecere este organizată de CS Gethika Team Constanţa (sensei Nicu Vasiliu), în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, sub egida Federaţiei Române de Arte Marţiale. Intrarea este liberă. Participă în jur de 250 de sportivi (copii, juniori şi seniori), de la opt cluburi din Constanţa, Braşov, Olteniţa, Piteşti şi Bucureşti. Sunt în jur de 50 de categorii, iar sistemul de luptă este full contact, cu prize şi proiectări specifice şcolii Ashihara.
 
Competiţia va fi deschisă oficial la ora 9.00, iar finalele vor avea loc în jurul orei 14.00. Evenimentul beneficiază de prezenţa mai multor oaspeţi de soi, fiind invitaţi sensei Alexander Babia (de patru ori campion mondial Ashihara), sensei Flavius Predoi (campion mondial Ashihara, multiplu campion în galele de kickbox şi MMA), sensei Liviu Tăbăcaru (antrenor lot naţional), sensei Dan Mătuşea (antrenor lot naţional), sensei Nicolae Dascălu (campion mondial Ashihara, luptător în galele Local Kombat şi Pro), dar şi alţii.   
 
A doua zi după „Ashihara Gethika Cup”, duminică, 3 iulie, în Sala Sporturilor din Constanţa se va desfăşura Cupa Tomis la Jiu-Jitsu Brazilian. Aflată la a doua ediţie pe litoral, întrecerea este etapa a treia naţională pe 2016. Competiţia este organizată de cluburile Absoluto şi Gethika Team Constanţa. Deschiderea oficială a fost programată la ora 9.00, iar finalele vor avea loc în jurul orelor 15.00 - 16.00.  
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii