Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au impresionat în Japonia! Luptătorii de la Gethika Team Constanța, șase medalii la Campionatul Mondial și titluri de Excelent Fighter (GALERIE FOTO)

ro

07 Nov, 2023 17:00 1582 Marime text

 
  • Frații Eduard Drăgănoiu și Robert Andrei Drăgănoiu au devenit campioni mondiali.
 
Sportivii clubului Gethika Team Constanța au fost la înălțime și la Campionatul Mondial de Ashihara Karate 2023, care s-a disputat în Japonia, la Matsuyama.
 
Luptătorii constănțeni au încheiat competiția cu un bilanț de șase medalii (trei de aur, două de argint și una bronz) și două premii speciale, de Excelent Fighter. Astfel, Sempai Eduard Drăgănoiu s-a clasat pe locul 1, obținând titlul de campion mondial, la Kata Juniori, pe locul 2, devenind astfel vicecampion mondial, la Kumite Juniori 1 (-75 kg) și pe locul 3, cucerind medalia de bronz, la Kata Echipe Juniori, alături de Tudor Mitan și Alex Velescu.
 
Sensei Robert Andrei Drăgănoiu a devenit campion mondial la Kumite Seniori, categoria -80 kg, si Vicecampion Mondial, medaliat cu argint, la la Kata Seniori, cucerind și Trofeul de Excelent Fighter. Totodată, Sempai Adin Gani a obținut aurul și titlul de campion mondial la Kumite New Style, categoria +80 kg, fiindu-i acordat totodată și Trofeul de Excelent Fighter.
 
Gethika Team Constanța a participat la Mondiale cu cinci sportivi (Robert Andrei Drăgănoiu, Eduard Drăgănoiu, Adin Gani, Bianca - Andreea Geană, Aniss Panaitescu) și un arbitru internațional (Manuela Gabriela Monu).
 
„Aceste rezultate au contribuit, alături de premiile obținute de ceilalți componenți ai lotului României, la situarea țării noastre pe locul 1 între țările participante, devansând țara organizatoare și Danemarca. Felicitări sportivilor pentru muncă, ambiție și prestație! Multumim lui Sensei Alexander Babia, pentru pregătire și îndrumare, și lui Shihai Dai Nicu Dascălu, pentru sprijinul acordat, atât înainte, cât și pe parcursul competiției. Multumim părinților și tuturor celor care ne-au sustinut pentru a face această deplasare! Bravo, Gethika! Bravo, România“, este mesajul Gethika Team Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Gethika Team Constanța)
 
Citește și:
 
Ashihara Karate
Luptătorii de la Gethika Team Constanța, 17 medalii și două premii individuale la Naționale. La kumite, pe locul trei (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii