Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Bătălia Moldovei“ Alexandru Mâţu şi Raul Manoilă, din Constanţa, vor lupta în gala „Dynamite Fighting Show“, de la Piatra Neamţ

ro

03 Oct, 2018 00:00 2288 Marime text
La ediţia a doua a galei „Dynamite Fighting Show“, care se va disputa pe 19 octombrie, în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, vor urca în ring şi doi luptători din Constanţa, Alexandru Mâţu, de la Urban Legend Academy, şi Raul Manoilă, de la Tai-Chi-Do-Ryu.
 
Alexandru Mâţu îl va avea ca adversar pe Dumitru Ţâră, iar Raul Manoilă se va confrunta cu Cătălin Oprea. Mâţu şi Manoilă au fost de curând adversari în gala „Urban Legend“, de la Constanţa, la categoria 100 kg, impunându-se Manoilă, la puncte. Evenimentul de la Piatra Neamţ, „Bătălia Moldovei“, care va începe la ora 20.00, va fi prima gală openweight din istoria galelor televizate din România, adică nu va exista o limită de greutate între adversari!
 
În main-event, Cătălin Moroşanu se va confrunta cu Mehmet Ozer, din Turcia. De pe afiş nu lipsesc alţi luptători cunoscuţi, precum Andrei Stoica, cei care îşi vor disputa prima centură Dynamite (Sebastian Cozmâncă şi Valentin Bordianu), Bogdan Năstase, Alexandru Radnev, Claudiu Istrate sau Florin Lampagiu. Gala va cuprinde 11 meciuri: nouă pe reguli K1 openweight şi două de arte marţiale (Taekwondo şi Kyokushin).        
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii