Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A cincea victorie în şase meciuri HC Dobrogea Sud Constanţa i-a administrat Stelei prima înfrângere stagională

ro

14 Oct, 2021 20:49 2520 Marime text
 
  • Gazdele s-au impus la diferenţă de cinci goluri, după ce au condus şi la pauză.  

Echipele masculine de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa şi CSA Steaua Bucureşti s-au întâlnit în această seară pe litoral într-o restanţă din etapa a patra a Ligii Naţionale.

La capătul unui nou meci foarte bun, formaţia constănţeană a reuşit să se impună, scor 23-18 (10-6), administrându-i Stelei prima înfrângere stagională. Înainte de meciul de la Constanţa, Steaua avea cinci victorii în tot atâtea partide jucate. 

HCD! Victorie! Constanţa - Steaua 23-18, a cincea victorie pentru «delfini» în şase etape! Un nou meci în care băieţii au fost la înălţime, aşa cum ne-au obişnuit în ultima perioadă. Bravo, HCD! Vă mulţumim celor care ne-aţi încurajat! Împreună, tot mai sus!, este mesajul clubului de pe litoral.


Cu 15 puncte în şase meciuri, după cinci victorii şi un egal, HCDS este pe locul trei în clasament, dar la egalitate de puncte cu a doua clasată, Steaua.

«Delfinii» merg ceas pe teren propriu! Încurajați admirabil din tribune, băieții noștri au făcut un meci foarte bun și au obținut meritat o nouă victorie, cea de-a cincea în Liga Zimbrilor. Nici absența lui Vegar, nici accidentarea lui Raso în primele minute, nu au destabilizat echipa. Apărarea a fost la înălțime, iar Dani Vasile s-a remarcat din nou, cu intervenții care le-au dat coechipierilor un plus de siguranță. Fostul său coleg, Ionuț Iancu, a răspuns cu câteva parade spectaculoase, dar steliștii nu au putut ține pasul până la final. Cu 15 puncte, HC Dobrogea Sud egalează Steaua în clasament și se poziționează pe locul 3, la golaveraj, dar are avantajul victoriei directe, se arată pe site-ul oficial al clubului constănţean.


Au evoluat:

HC Dobrogea Sud (antrenori, Djordje Cirkovic şi George Buricea): Vasile, Preda – Buvinic 5 goluri, Nistor 4, Stankovic 4, Chikovani 3, Andrei  2, Nikolic 2, Susanu 2, Komogorov 1, Ilie, Raso, Caba; Stănescu, Loghin, Ștefan;

Steaua (antrenori, Ovidiu Mihăilă şi Ștefan Laufceac): Iancu – Hanțaru 6 goluri, Popovic 4, Burlacu 3, Șandru 2, Milosevic 1, Pop 1, Căpățînă 1, Johansson, Georgescu, Olaru, Ivancenko; Ciobanu, Stănescu – Nicolae, Șomlea.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii