Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A acces în optimi la Miami După Julia Goerges, în faţa Simonei Halep vine Heather Watson

ro

28 Mar, 2016 00:00 1476 Marime text


Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep (locul 5 WTA), s-a calificat în optimile turneului de la Miami, după ce a trecut de Julia Goerges (Germania, 66 WTA) cu scorul de 6-4, 6-1.
 
Partida a durat o oră şi 34 de minute, iar pentru acest succes, Halep şi-a asigurat un premiu de 67.590 de dolari şi 120 de puncte WTA. Pentru calificarea în sferturi, Simona se va duela cu Heather Watson, din Marea Britanie, a 69-a sportivă a lumii, care a învins-o în runda precedentă pe Yanina Wickmayer (Belgia, 47 WTA), scor 3-6, 7-5, 6-3. Halep şi Watson s-au întâlnit de două ori până acum, iar Simona a câştigat de fiecare dată, în 2013 (în turul întâi la US Open) şi în 2014 (în turul secund la Roland Garros). Semifinalistă anul trecut la Miami, constănţeanca are de apărat acum 390 de puncte.
 
Simona se înscrisese şi la dublu feminin, alături de slovaca Daniela Hantuchova, însă românca a renunţat la această probă, din pricina unor probleme gastrointestinale. Perechea Halep - Hantuchova ar fi trebuit să întâlnească în primul meci cuplul Sara Errani (Italia) / Carla Suarez Navarro (Spania).
 
Cap de serie numărul 1 în proba de dublu masculin de la Miami, perechea formată din constănţeanul Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer a fost eliminată încă din runda inaugurală de francezii Jeremy Chardy şi Fabrice Martin, care s-au impus cu 7-6, 7-6.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii