Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastica/Porgas si Koczi, campioni la Stuttgart

ro

15 Nov, 2009 00:41 1648 Marime text
porgas.jpgGimnastul Flavius Koczi a câştigat în cadrul Cupei Mondiale de la Stuttgart (Germania), finala probei de sărituri, în timp ce Ana Porgras a câştigat finala probei la bârnă.

Koczi a avut un punctaj total de 15,987 şi i-a devansat în clasamentul general pe Matthias Fahrig (Germania) şi Jevgnis Sapronenko (Letonia). Berbecar s-a clasat pe ultima poziţie, cu un punctaj de 15,275. În cadrul probei de sol de la aceeaşi competiţie, campionul mondial Marian Drăgulescu a terminat abia pe locul al patrulea, cu nota de 14,925. Prima poziţie a fost ocupată de Diego Hypolito (Brazilia), în timp ce pe podium s-au mai clasat AlexanderShatilov (Israel)şi Sepulveda Gonzales (Chile).

Ana Porgas a reuşit să se impună detaşat cu un punctaj de 14,625 şi le-a depăşit în clasament pe Maike Roll (Germania), care a terminat concursul cu o notă de 13,575, dar şi pe Ksenia Semenova (Rusia), care a primit 13,525 de puncte.

Porgras a fost singura reprezentantă a României la această etapă a Cupei Mondiale. Ea a mai fost prezentă şi în calificările de la paralele, dar nu a reuşit să acceadă în finală după ce a terminat doar pe locul al 10-lea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii