Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Ligue 1 Lyon - Marseille 5-5 (video)

ro

09 Nov, 2009 08:55 1765 Marime text

fotbal-1.jpgLyon şi Marseille au remizat în derbiul rundei cu numărul 12 din Ligue 1. Spectacolul oferit de cei doi granzi a fost însă unul rarisim, la final suporterii aplaudând nu mai puţin de 10 goluri.

Gazdele au deschis scorul rapid (3') prin Ederson şi păreau să fie pe drumul cel bun numai că Lloris a gafat impardonabil în faţa lui Diawara şi după 10 minute scorul a devenit 1-1. Minutul 13 a adus reuşita magnifică a lui Gouvou, cel care a finalizat o cursă solitară începută la mijlocul terenului. O nouă eroare uriaşă a lui Lloris, cel care îi va îngropa pe lyonezi, i-a permis lui Cheyrou să egaleze în minutul 44, contrar cursului jocului.

În minutul doi al reprizei secunde, Kone a adus OM în avantaj finalizând excelent din faţa lui Cissoko. Brandao a făcut 4-2 şi OM părea să scape în câştigătoare în minutul 80 însă ce a urmat a depăşit orice imaginaţie. Lisandro Lopez a marcat de două ori pentru gazde iar Bastos a făcut 5-4 în minutl 90 pentru ca Toulalan să marcheze în priprie poartă în ultima secundă a prelungirilor după o fază controversată, în care arbitrul nu a sancţionat un fault al lui Mbia comis asupra jucătorului lui Lyon, mijlocaş de meserie care a evoluat însă ca fundaş central.

Lyon - OM 5-5

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii