Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Student angajat (video)

ro

15 Dec, 2010 01:38 2811 Marime text
LANSARE_PROIECT1.jpgStudenţii constănţeni, mai aproape de piaţa muncii! Prin intermediul unui proiect european, 30 de tineri de la facultatea de inginerie mecanică vor avea şansa să experimenteze încă din timpul anilor de studiu ce înseamnă munca într-o firmă adevărată. Iniţiatorii proiectului urmăresc astfel facilitarea tranziţiei de la statutul de student la cel de angajat.

LANSARE_PROIECT3.jpgUniversitatea Ovidius a devenit partener într-un proiect ambiţios care îşi propune facilitarea tranziţiei de la statutul de student la cel de angajat pentru tinerii constănţeni din domeniul construcţiilor de maşini.

Beneficiarii acestei iniţiative sunt aproximativ 100 de studenţi de la facultăţile de profil din Bucureşti, Constanţa şi Piteşti. La malul mării, 3o de tineri vor fi implicaţi în proiect şi vor avea astfel şansa să intre în contact direct cu firmele care activează în segmentul construcţiilor de maşini. În cadrul proiectului, tinerii vor primi consiliere despre cum să-şi facă un CV convingător, dar şi despre cum să se comporte la un interviu pentru a creşte şansele de angajare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • joienegru 15 Dec, 2010 00:48 Atata timp cat aceste lucruri vor fi tratate ca mari evenimente, studentii o sa se descurce greu pe piata muncii din Ro.