Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:43 03 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au publicat rezultatele alegerilor la Colegiul Medicilor Constanța

ro

06 Oct, 2020 19:49 2699 Marime textColegiul Medicilor din Constanța a publicat rezultatele alegerilor pentru Consiliul Colegiului Medicilor și Comisia de Cenzori din Județul Constanta, dar și pentru Adunarea Generală Națională, pentru mandatul 2020 – 2024.

Acestea sunt rezultatele înregistrate în urma finalizării turului II de scrutin.

Potrivit reprezentanților Colegiului Medicilor Constanța, aceste rezultate, împreună cu toate celelalte documente privind desfășurarea celui de al doilea tur de scrutin, au fost înaintate, pentru validarea alegerilor, către Comisia Electorală Centrală.

De asemenea, se face precizarea că rezultatele alegerilor sunt sortate în ordinea voturilor obținute.

Astfel, pentru Consiliul Județean al Colegiului Medicilor din Constanța, pe primul loc s-a clasat Gabriela Georgeta Dascăl, cu un total de 185 de voturi, fiind urmată de Adriana Merlușcă, ce are170 de voturi și Elena Bolma, cu 134 de voturi. Lista completă a voturilor obținute poate fi consultată aici.

Totodată, pentru Adunarea Generală Națională, Dina Mergeani a obținut 130 de voturi, Rozalia Popa Zitta - 125 de voturi, iar Ștefania Zamfir 116 voturi. Lista completă a voturilor obținute de candidați poate fi consultată aici.

Nu în ultimul rând, pentru Comisia de Cenzori a Colegiului Medicilor din Constanța, Adrian Cicortaș a obținut 228 de voturi, Bogdan Cristian Munteanu - 170 de voturi, iar Cristian Dobre 166 de voturi. De asemenea, lista completă poate fi consultată aici.


Contestațiile împotriva rezultatului alegerilor se fac și de depun la Comisia Electorală Locală în termen de 48 ore de la afișarea rezultatelor votării, precizează reprezentanții Colegiului Medicilor Constanța.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii