Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:57 20 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru accidente de muncă, produse la sfârșitul lunii mai în județul Constanța. Ce spune inspectoratul de muncă

ro

02 Jun, 2019 09:10 864 Marime text
În data de 29.05.2019 ora 13:50 la SC Monsson Operation SRL – Parc Eolian Mireasa 1 a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporara a capacitatii de munca a unui angajat. Ilie Ionut I, de 27 de ani, în timpul desfășurării activității, s-a accidentat la degetul inelar al mainii stangi. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta pentru acordarea ingrijirilor medicale.   
 
În data de 27.05.2019 ora 21:30 la SC Carrefour Romania SA – PL Constanta a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporara a capacitatii de munca a unui angajat. Nicu B, de 30 de ani, în timpul coborarii pe scara de acces angajati a calcat gresit si a cazut. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta pentru acordarea ingrijirilor medicale.   
 
În ata de 30.05.2019 ora 10 la SC Blasting Tank Coating SRL a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacitatii de munca a unui angajat. Lucratorului, Ion N, de 66 ani, i s-a facut rau la locul de munca. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportata la Spitalul Judetean Constanta pentru acordarea ingrijirilor medicale.   
 
În data de 29.05.2019 ora 21:30 la SC Stop Steal Guard SRL a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat. În timpul manevrării unei lize, Gelal U, de 55 de ani, s-a accidentat la degetele mâinii drepte. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale.   
 
Accidentele sunt în curs de cercetare de către comisii numite  de firmele de mai sus, în conformitate cu prevederile Legii nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare. După finalizarea cercetarii dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncț Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza  sau în cazul în care  se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii