Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parintii elevilor de la scoala nr. 2 au protestat in fata Inspectoratului Scolar (video)

ro

30 Jul, 2010 03:13 2927 Marime text
protest_parinti_refacut4.jpgScandal la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean din Constanţa. Mai mulţi părinţi nemulţumiţi de decizia de comasare a două unităţi şcolare au luat cu asalt biroul inspectorului sef. Tabloul a fost completat de elevii uneia dintre şcoli, care susţin că nu vor accepta nici in ruptul capului această situaţie. Părinţii s-au revoltat după ce au primit din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean decizia ca elevii scolii nr. 2, care funcţionează ca structură a Colegiului Naţional Mihai Eminescu, să fie transferaţi în incinta liceului.

protest_parinti_refacut1.jpgOr, spun părinţii, nu există spaţiu pentru aşa ceva. Singura soluţie este desfiinţarea laboratoarelor de ştiinţe, săli pentru care au fost investiţi bani.

La protest s-au alăturat şi elevii de la Colegiului Naţional Mihai Eminescu care nu vor nici în ruptul capului să împartă scalsele cu cei de la şcoala 2, despre care spun că au o reputaţie îndoielnică. Reprezentanţii inspectoratului au fost cât se poate de fermi. Decizia este luată şi nu se mai poate face nimic.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii