Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ITM Constanța, despre două accidente de muncă, produse săptămâna trecută. Două persoane au avut nevoie de îngriji medicale

ro

24 Mar, 2019 11:17 2372 Marime text
În data de 20.03.2019 ora 16 la SC Green Pc Ambalaje SRL a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat. Valentin T., de 29 de ani, în timpul desfășurării activității,  s-a accidentat la mâna dreaptă. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale. Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de catre SC Green Pc Ambalaje SRL.

În aceeași zi, la Socum Trans SRL a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporara a capacității de muncă a unui angajat. Anghel S, de 60 de ani, în timpul mutarii unor dulapuri electrice, lucrătorul s-a accidentat la mâna dreaptă. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Municipal Medgidia pentru acordarea îngrijirilor medicale.  Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de catre SC Socum Trans SRL.

După finalizarea cercetării, dosarele întocmite de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza sau, în cazul în care  se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii