Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ITM Constanța, despre două accidente de muncă produse în această săptămână

ro

28 Jun, 2019 12:56 2885 Marime text
În data de 26.06.2019 ora 09:15 la SC Iridex Group Salubrizare SRL a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporara a capacității de muncă a unui angajat. Filofteia P, de 48 de ani, în timpul desfasurarii activitatii, s-a accidentat. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată și internată la Spitalul Municipal Mangalia pentru acordarea îngrijirilor medicale.   
 
În data de 26.06.2019 ora 10 la SC Stavros Grup SRL – Hotel Stavros a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat. Rodica, de 33 ani ani, în timpul desfășurării activității, s-a accidentat. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale. 
 
Potrivit ITM Constanța, ccidentele sunt în curs de cercetare de către două comisii numite de cele două societăți, în conformitate cu prevederile Legii nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare.

După finalizarea cercetarii dosarele de cercetare, întocmite de comisia numită de căatre angajatori, vor fi înaintate pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care le va analiza, îl va aviza sua, în cazul în cazul in care  se constată ca cercetarea nu a fost efectuată corespunzator, va dispune măsuri pentru refacerea proceselor-verbale de cercetare și/sau completarea dosarelor, după dupa caz.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii