Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Siretului (galerie foto)

ro

27 Mar, 2013 00:00 2154 Marime text
ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost totuşi văzute vreodată de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Strada Siretului se intersectează cu bulevardul Mamaia, străzile Decebal, Dacia, Constantin Brătescu şi General Manu. O stradă peticită pe alocuri, cu porţiuni de asfalt crăpat şi cu bordurile distruse. Trotuarele au devenit loc de parcare, iar pietonii sunt nevoiţi să meargă chiar pe stradă. Mai mult, furnizorii utilităţilor publice au uitat neasfaltate gropile, rămase în urma lucrărilor efectuate la ţevile din subteran. Ce-i drept, acestea sunt acoperite cu piatră, dar până când vor rămâne aşa? Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ion Horia 29 Mar, 2013 14:00 Sa se faca , pasaje subterane la marile intersectii, astfel s-ar fluidiza traficul. Si sa se taie toti plopii din oras.