Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:52 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Merişor din cartierul Coiciu (galerie foto)

ro

20 Apr, 2013 00:00 2005 Marime text
ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost totuşi văzute vreodată de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.


Strada Merişor se intersectează cu străzile Ion Roată, 8 Martie, Rândunelelor, Fulgerului, Baba Novac, Steagului, Aluniş, Izvor, Trandafirului, Portiţei şi Barbu Ştefănescu Delavrancea. Trotuarele nici nu mai pot fi numite loc de trecere pentru pietoni. Cu găuri, cu dale sparte, fără borduri. Unii proprietari, care au avut bani, au amenajat trotuarul din faţa casei. Prin urmare, strada este peticită, ca de altfel ca şi  blocurile din oraş, care au fost reparate parţial de proprietarii de apartamente.

Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa?

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ibrish 20 Apr, 2013 08:40 Pare cartier rezidential fata de Palazu :)