Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Full pe datorie (video)

ro

08 Feb, 2011 00:00 1962 Marime text
SOFER_AMENDAT_1.jpgA alimentat insă nu a binevoit să şi plătescă , iar scena s-a repetat două zile la rand. Este povestea unui tânăr de 23 de ani din Constanta care a refuzat să achite bonul fiscal după ce s-a văzut cu rezervorul plin .Incidentul a avut loc la o benzinarie din cartierul Tomis Nord.

Angajatii statiei peco spun ca tanarul a sustinut ca nu are bani insa ca va renevi pentru a-şi achita datoria .mai mult decat atat cel in cauză a afirmat ca este angajat al Inspectoratului Judetean de politie Constanta .
Incidentul a avut loc la o staţie peco din cartierul Tomis Nord. După ce a alimentat tânărul a motivat că nu are bani sa achite , a lăsat buletinul şi si-a vazut liniştit de drum . Povestea insa a continuat iar tanarul a repetat experienta . A revenit la peco ,si-a achitat datoria , a alimentat si asa cum era obisnuit a refuzat sa plăteasca . Angajatii benzinăriei spun că nu sunt la primul incident de acest gen .La sfârşitul anului trecut un alt tânăr a cumpărat mai multe cartuşe de ţigări pe care a refuzat să le plătescă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii