Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Frâncu, interimar pe termen nedefinit

ro

11 Oct, 2010 01:11 2439 Marime text
cap_2.jpgChiar dacă au trecut aproape 60 de zile de la comasarea direcţiilor de Sport şi Tineret, încă nu se doreşte organizarea unui concurs pentru ocuparea funcţiilor de conducere.

concurs_DSP_Elena_Francu_01.jpgLa începutul lunii august, Guvernul emitea Hotărârea nr. 776/2010 privind organizarea şi funcţionarea Direcţiilor Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST). La acel moment, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, Doina Melinte, a desemnat directorul interimar la Constanţa, în persoana fostei directoare a Direcţiei pentru Sport a Judeţului (DSJ), Elena Frâncu. După cum susţinea chiar directorul interimar, sarcina acesteia trebuia să fie coordonarea părţii de „sport", în timp ce secţiunea „tineret" să fie condusă de fosta directoare a Direcţiei Judeţene pentru Tineret (DJT), Cristina Brânzoi. Cu toate că Elena Frâncu pregătise chiar din primele zile de după „unificare" o contracandidată pentru pedelista Cristina Brânzoi, mult aşteptatul concurs de „titularizare" nu s-a mai organizat. „A trecut mult timp de când s-au unit direcţiile, însă aşteptăm să se publice anunţul de concurs pe site-ul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP). După ce voi vedea condiţiile necesare care trebuie îndeplinite pentru a participa la concurs şi în ce condiţii se va desfăşura acesta, voi decide dacă mă înscriu sau nu în cursa pentru şefia Direcţiei. Nu cunosc nicio persoană care să vrea să candideze", a precizat Cristina Brânzoi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • NADIA NASTASE 11 Oct, 2010 19:17 Branzoi platea facturi pentru ceea ce nu s-a facut sau livrat, ca sa nu mai vorbim de comision care este de 500%.P.D.L.-ul are nevoie de infractori sa-si serveasca clientela.
  • badea cirtan 11 Oct, 2010 08:27 Tara o vrea pe Fricu la DJST se multumeste doar cu 10% stie ea din ce ca asa a fost invatata de pe vremea lui Nastase unde nu vedeai un ban fara comision
  • El Dorado 11 Oct, 2010 05:57 iar ma tari..tura asta blonda..bai numeni nu le i-a pe astea la o batuta sanatoasa sa isi vada de botox-ul lor. pai a ajuns o panara.ma de secretara de la tomis sa conduca destinele unei institutii..vai viata voastra..o sa se umple tara aia de blonde..o sa ajungeti sa va trebuiasca 5 blonde sa schimbe un bec...una se urca pe scaun si celelalte invart scaunul..