Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dramă în județul Constanța O mână de ajutor pentru locuitorii blocului 14 Sud din Năvodari. Iată cum poți dona!

ro

30 Nov, 2023 11:07 2500 Marime text
Cei care vor să vină în sprijinul locatarilor blocului afectat de incendiu și de efectele de după incendiu din Năvodari, bloc 14 Sud, pot transmite donații într-un cont deschis de către Asociația de proprietari.
 
Donațiile în bani pot fi transmise în contul deschis la BCR, IBAN - RO44RNCB0119172958850008, unde titular este ASOCIATIA DE PROPRIETARI 14 SUD.
 
A trecut mai bine de un an și jumătate de la incendiu, iar situația este din ce în ce mai gravă, pe lângă familiile care nu mai au unde să locuiască la mansardă, care a fost pur și simplu pârjolită de flăcări, locuitorii care au apartamente se plâng de faptul că apa se infiltrează prin pereți. Degradările sunt la nivele diferite de la ultimul etaj al blocului până la parter. Au existat procese și există în continuare între vecini, însă după un an și jumătate aceștia au făcut front comun și cer ajutor să salveze ce se mai poate salva, pentru a nu ajunge în situația în care blocul să fie impracticabil locuirii. Unii oameni sunt speriați de fiecare ploaie care cade, stând cu găleți și se roagă că apa să nu ajungă la instalațiile electrice unde se poate produce oricând un alt scurtcircuit, iar o tragedie nouă este doar la un pas. Totodată, oamenii cer ca să se găsească măcar o soluție temporară pentru izolarea mansardei pentru a stopa apa de ploaie să ajungă în pereții lor.
 
Detalii despre tragedia și poveștile oamenilor puteți citi în materialul de mai jos

Dezastru și disperare Infern pentru mai multe familii din blocul 14 Sud din Năvodari. Focul a distrus mansarda, iar apa restul apartamentelor (VIDEO)

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Incendiu violent la un bloc din Năvodari (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii