Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cursul „Auditor intern al sistemului de management al calităţii“, organizat de CCINA Constanţa şi Centrul Enterprise Europe Network

ro

19 Sep, 2019 00:00 2326 Marime text

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, prin Centrul Enterprise Europe Network Constanţa, în colaborare cu Sun Cert SRL - Organism de Certificare Sisteme de Management, organizează, în perioada 25 - 27 septembrie, cursul cu tema: „Auditor intern al sistemului de management al calităţii“.
 
Cursul se adresează: managerilor generali sau reprezentanţilor managementului pentru sistemul de management al calităţii; responsabililor de procese dintr-o organizaţie; personalului din compartimentul calitate; persoanelor desemnate cu auditul intern în organizaţii, persoanelor fizice care doresc să obţină competenţe de auditori interni pentru sisteme de management al calităţii, consultanţi.

Tematica acestui curs este „Terminologia specifică sistemului de management al calităţii; Principii“; „Prezentarea şi explicarea cerinţelor standardelor de referinţă - SR EN ISO 9001:2015; aplicaţii practice“, „Auditul - terminologia specifică; tipuri de audit“, „Efectuarea auditului intern pentru sistemul de management al calităţii în conformitate cu standardul de referinţă SR EN ISO 19011:2018“, „Ghid pentru auditarea sistemelor de management”, aplicaţii practice (analiza documentaţiei de sistem, raportarea constatărilor, planificarea auditului, întocmirea documentelor de audit, tehnici de dialog şi comunicare ale auditorului, tehnici de colectare a dovezilor de audit, evaluarea conformităţii sistemului cu standardul de referinţă, elaborarea concluziilor auditului şi întocmirea raportului de audit, încadrarea neconformităţilor).
 
Lectorul cursului este Irena Niculiţă, care deţine numeroase certificate de formare profesională în domeniul auditului şi al sistemelor de management, precum şi o experienţă individuală de peste 15 ani în domeniul auditului de terţă parte şi al sistemelor de management. Irena Niculiţă este auditor de terţă parte pentru sisteme de management al calităţii, de mediu şi politici anti-mită şi formator cu îndelungată experienţă în domeniul managementului calităţii, mediului şi managementului riscului.

Cursul se finalizează cu susţinerea unui examen (test-grilă) şi eliberarea certificatelor de absolvire de către SUN CERT - Organism de Certificare Sisteme de Management acreditat RENAR.

Programul cursului: 25 - 27 septembrie,  între orele 09.30 - 17.00. Acesta se va desfăşura la sediul CCINA Constanţa, sala de conferinţe (b-dul Alex. Lăpuşneanu nr.185A).
Taxă curs: 575 lei/persoană plus TVA pentru firmele membre ale CCINA Constanţa; 590 lei/persoană plus TVA pentru firmele care nu au calitatea de membru.

După finalizarea cursului, participanţii vor beneficia de certificatul de auditor intern pentru calitate - conform cerinţelor standardelor SR EN ISO 19011:2018. Pentru detalii suplimentare, vă puteţi adresa la CCINA Constanţa, tel. 0241-618475 sau 0241-549515.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii