Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:22 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA organizează Ziua Porților Deschise la Centrul Enterprise Europe Network

ro

12 Dec, 2022 15:18 1109 Marime text
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA)Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) organizează Ziua Porților Deschise la Centrul Enterprise Europe Network, structură din cadrul Camerei de Comerț, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa.

Evenimentul va avea loc pe 15 decembrie 2022, ora 11.00, la sediul CCINA Constanţa, bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 185A, etaj 2.


Iată comunicatul pus la dospoziție de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) 

Centrul Enterprise Europe Network Constanţa anunță un eveniment destinat atât firmelor şi  organizaţiilor care sunt deja colaboratori sau clienți ai Centrului, cât şi celor care sunt interesaţi de informatii şi asistenţă pentru dezvoltarea, modernizarea și internaționalizarea afacerilor, precum şi de identificarea de parteneri pentru afaceri, inovare şi cercetare.

Centrul Enterprise Europe Network Constanţa, găzduit de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, este membru al celei mai vaste rețele la nivel mondial care sprijină întreprinderile- Enterprise Europe Network, rețea care reprezintă cel mai important instrument al Comisiei Europene ce are acest scop.

Cu această ocazie, Centrul își propune să ofere informaţii, idei şi soluţii menite a le facilita organizaţiilor participante susţinerea şi dezvoltarea afacerilor (acces la la baze date de cereri/oferte de produse/servicii/tehnologii), parteneriate de afaceri: misiuni economice şi de brokeraj, accesare de surse de finanţare, legislaţie, taxare, fiscalitate, standarde, servicii în sprijinul inovării, transmiterea de feedback către Comisia Europeană etc.)

În cadrul acestui eveniment, vă invităm de asemenea să participaţi la seminarul Oportunităţi de finanţare pentru IMM-uri, organizat în colaborare cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est (ADR Sud-Est).

Agendă 
  • 10.30 – 11.00  Înregistrarea participanților
  • 11.00  - 11.30:  Enterprise Europe Network – Reţeaua europeană pentru IMM-uri – prezent şi viitor
  • Seminar “Oportunităţi de finanţare pentru IMM-uri”
  • 11.30 - 12.00: Prezentare ADR Sud-Est: Oportunităţi de finanţare pentru IMM-uri
Din partea ADR Sud-Est, vor veni reprezentanți care vor susține o prezentare legată de fondurile naționale și europene disponibile pentru firme în perioada următoare, oferind informații despre accesarea acestora.
  • 12.30 - 13.00: Întrebări și răspunsuri
Participarea la eveniment este gratuită prin transmiterea confirmării de participare anexate până în data de  14 decembrie 2022, la adresa de e-mail: een@ccina.ro.


Relaţii suplimentare: Centrul Enterprise Europe Network Constanţa, tel.:  0241 550960, e-mail: een@ccina.ro.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii