Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contestă decizia de concediere Elena Buhaiev, la judecată cu ISJ

ro

21 Feb, 2011 02:53 2344 Marime text
Buhaev_Elena_Buhaev.jpgInspectorul şcolar adjunct Elena Buhaiev are astăzi un prim termen în procesul intentat Inspectoratului Şcolar Judeţean la sfârşitul anului trecut.

Pe 23.12.2010, Elena Buhaiev a înregistrat la Tribunalul Constanţa dosarul nr. 19432/118/2010, prin care a contestat decizia de concediere emisă de ISJ Constanţa în ceea ce o priveşte. Contactat telefonic, inspectorul şcolar adjunct Elena Buhaiev ne-a declarat că a contestat în instanţă decizia de concediere a echipei care se ocupa de implementarea unui proiect POS DRU. „Suntem patru persoane în această situaţie. Este vorba despre un proiect demarat la 1 iulie, iar decizia de concediere a fost emisă pe 7 decembrie, cu intrare în vigoare de pe 12 noiembrie. Aşadar, este vorba despre o decizie ce se aplică retroactiv, ceea ce nu este în regulă, iar în al doilea rând, nu este firesc să schimbi echipa la mijlocul proiectului", a precizat Elena Buhaiev. Aceasta a adăugat că ocupa funcţia de coordonator judeţean în cadrul proiectului şi că proiectul cu fonduri europene vizează, printre altele, efectuarea unor studii de caz în şcolile din judeţ.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ei 21 Feb, 2011 22:26 Draga Buhaiev ,in aceasta situatie si tu trebuie sa fii data in judecata de echipa Miu ,Timofte ,Gheorghe pentru ca ei au castigat proiectul iar tu si echipa ta l-ati " ciordit " ! Eii ,cum este ? Iti place ?
  • eu 21 Feb, 2011 18:21 Ce madam Buhaev nu ti convine sa te demita cineva fara motiv? Vezi cum e ? Daca te ar da in judecata toti directorii si inspectorii pe care i ai demis fara motiv ai infunda puscaria penala ce esti!