Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:14 06 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Constanța în doliu. Elena Buhaiev, condusă astăzi pe ultimul drum (galerie foto)

ro

11 Aug, 2018 11:22 3509 Marime text

Astăzi, la Cimitirul Municipal din Constanța are loc înmormântarea celei ce a fost Elena Buhaiev, personalitate a sportului și a învățământului, fostă sportivă şi antrenoare de scrimă, fost inspector şcolar general al judeţului Constanţa şi fost director al Clubului Sportiv Şcolar nr. 1 Constanţa.

Elena Buhaiev a trecut în neființă joi, 9 august, după o lungă și grea suferință.

A fost o scrimeră de mare valoare, multiplă campioană națională și medaliată cu bronz la Campionatul Mondial, în proba de floretă. A făcut parte din echipa de aur a CS Farul Constanţa. A fost şi antrenoare de scrimă şi a condus ca director CSS1 Constanţa. Totodată, a activat ca inspector de educaţie fizică şi sport la Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, instituţie unde a fost şi inspector şcolar general. Nu în ultimul rând, a fost director în Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

Ne-a fost mamă și tată în perioada în care ne-a antrenat, ne-a certat, dar ne-a și pupat, în egală măsură, Ne-a ajutat în orice problemă și a fost un exemplu de curaj și voință! Dumnezeu să o odihnească în pace!, a spus Mihaela Ion, actuală antrenoare la CS Farul.  

Alte mesaje de condoleanțe:

Un suflet deosebit. Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei și prietenilor!

Veșnică pomenire!

Veștile dureroase nu se mai opresc. Condoleanțe!

Domnul să o odihnească! Îi port un imens respect și nu o voi uita niciodată!

Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum când am aflat că ființa atât de dragă nouă a plecat la Domnul. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!

Odihnă veșnică, Nina, nu te vom uita niciodată, suflet bun!

Oamenii buni nu mor niciodată. Am sperat și m-am rugat să nu aud asta niciodată. Scriu cu lacrimi șiroind pe obraji și sufletu-mi plânge, pentru omul care ați fost, prieten drag, om cu demnitate, corect și de neclintit (pentru asta), și un bun pedagog. Veți rămâne veșnic în inima mea, pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine și pentru toți cei din jur. Pentru că da, mutați munții din loc, ca să-i ajuțați pe toți. Dumnezeu să te odihnească în pace, Elena Buhaiev! Condoleanțe familiei!

Citește și:
Sportul şi învăţământul constănţean, în doliu. A murit Elena Buhaiev!

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii