Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bikerii din ţară invadează Mamaia Seawolves Bike Fest VI aduce formaţii renumite, parada motoarelor şi multă adrenalină (galerie foto)

ro

14 Jun, 2013 00:00 3603 Marime text
Cea de-a VI-a ediţie a Seawolves Bike Fest VI - Mamaia 2013, aduce muzică rock, fete frumoase, adrenalină, viteză şi multă bere.

Între 14 şi 16 iunie, constănţenii sunt invitaţi în campingul „Tabăra Turist”, situat la marginea staţiunii Mamaia, un camping decent, cu un ambient foarte plăcut şi cu condiţii de campare excelente. „Cei care ne-au mai onorat cu prezenţa la festival cunosc deja standardele noastre de distracţie şi confort, iar cei care o vor face pentru prima dată vor avea parte de o surpriză plăcută. Nu vor lipsi berea ieftină, romul de întâmpinare, concursurile pe mare şi pe uscat, concertele rock pe o scenă adevărată de 50.0000 de waţi, folkul live şi cântările haiduceşti în jurul focului de tabără, parada moto, late night show-ul interzis minorilor şi inimilor slabe sau artificiile”, se spune pe site-ul www.seawolves.ro.

Timp de cinci ani, organizatorii au îmbinat festivalul moto cu un mini-festival de muzică, aşa că vor urca pe scenă formaţii renumite. Astfel, vineri seara (14 iunie) vor cânta Sukar Nation, Black Friday, Hangover, Ziua Liberă. Sâmbătă (15 iunie) pe scenă vor urca Cargo, Trooper, The Rock, Lupu' cel Rău. În plus,în fiecare seară, după show-ul de striptease, la un foc de tabără va avea loc un recital folk cu Silviu Covaci, care va fi acompaniat şi de un set de tobe, avându-l ca protagonist pe maestrul Ionuţ Micu. Master of Ceremony la eveniment va fi din nou Cristian Hrubaru la Rock FM! Ca şi anii trecuţi, motoarele sau maşinile vor fi parcate separat de locurile de campare, într-un spaţiu special amenajat şi supravegheat non-stop. Preţul de intrare la festival pe perioada celor 2 zile va fi de 30 lei. Cazarea se poate face fie la cort, fie la hotelurile din apropierea campingului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii