Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arimex Comexim 2000 SRL a făcut încă o faptă creştinească Troiţă în faţa bisericii „Naşterea Maicii Domnului” din Eforie Nord (galerie foto + video)

ro

19 Aug, 2013 00:00 3530 Marime text
Societatea Arimex Comexim 2000 SRL, care oferă hrana de zi cu zi pacienţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă şi a Spitalului Municipal de Boli Infecţioase, a inaugurat ieri o troiţă, în faţa Bisericii din Eforie Nord. Lăcaşul de cult poartă hramul „Naşterea Maicii Domnului”, iar preotul paroh este Ciprian Cojocaru. Troiţa a fost pictată de profesorul Ioan Roşu de la Şcoala „Grigore Moisil” din Năvodari. Slujba de sfinţire a fost oficiată de Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.
 
Este cel de-al patrulea lăcaş de rugăciune care a fost ridicat prin bunăvoinţa administratorului societăţii SC Arimex Comexim 2000 SRL, Petre Preda, după cele ridicate şi sfinţite în curtea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, a Spitalului Municipal de Boli Infecţioase şi a Liceului Sanitar din municipiul Constanţa. „Aşezată în numele Sfintei Treimi, în întâmpinarea şi folosul turiştilor, dar şi a localnicilor, prilej de încântare şi reculegere, Troiţa este un medicament pentru vindecarea păcatelor, este alinare, încurajare, speranţă, putere şi iertare.

Sfânta Cruce este altarul de jertfă pe care s-a adus ca jertfă pe sine Mântuitorul nostru de bunăvoie. În ea vedem materializată iubirea lui Dumnezeu faţă de oameni. Dumnezeu este iubire şi ştim că Sfânta Cruce este o mărturie despre iubirea lui Dumnezeu Tatăl, care L-a dat pe Fiul Său că oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viată veşnică. Este o mărturie despre iubirea lui Dumnezeu Fiul, care din iubire S-a răstignit pentru noi şi pentru a noastră mântuire. Crucea este faţa lui Dumnezeu îndreptată către oameni, un semn al biruinţei prin Înviere şi o armă asupra Diavolului. Este însăşi chintesenţa vieţii. Este întâlnirea cu Dumnezeu”, a declarat Petre Preda, managerul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii