Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:23 21 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 44

ro

21 Oct, 2015 00:00 559 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2297 din data de 18 iunie 2008.

Familia Şerban, stăpâna pământurilor

În ultima şedinţa de Consiliu Local dinainte de alegeri, primarul Radu Mazăre a decis acordarea în compensare Georgianei Andreea Şerban, pentru terenul situat în Constanţa, lotul 5, zona Campus - CERONAV.

Citeşte mai departe!

Mazăre, foarte popular printre babe

Nici nu s-au terminat bine alegerile, că primarul Constanţei a şi început să-şi dea arama pe faţă. După ce şi-a văzut sacii în car, fiind ales pentru a treia oară în funcţia de primar al municipiului, edilul-şef a făcut o serie de declaraţii care au arătat măsura preţuirii lui faţă de o parte dintre constănţenii care l-au reconfirmat în funcţie.

Citeşte mai departe!

Succes mare - PNL scapă de dizolvare

Ultima declaraţie a preşedintelui PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a creat emoţii şi în rândul membrilor conducerii organizaţiei judeţene de la Constanţa. Doar cele aproape două procente obţinute peste „limita admisă“ i-a făcut să răsufle uşuraţi pe liderii PNL Constanţa.

Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii