Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 37

ro

13 Oct, 2015 00:00 1432 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2099 din data de 12 octombrie 2007.

Mincă, via Bârgoz pentru Gherghişan

SRI se află în posesia unor SMS-uri interceptate de pe telefonul lui Mincă, din care reiese cu acesta a intervenit pe lângă chestorul Mircea Vasile Bârgoz, pentru Gherghişan. Pe data de 16 februarie 2007, Cristian Marian Gheorghiu, zis Cristel, unul dintre membrii grupării interlope Fraţii, condusă de Mitu şi Traian Vasea, a fost aproape omorât de membrii grupării rivale, Spaniolul. Autorii atacului au fost Cristian Gherghişan, Lucian Călimarea, Petrică Tomescu şi Cristian Fălcuş, zis Ipu. Imediat după comiterea faptei, aceştia au dispărut.

Citeşte mai departe!

Mazăre nuntaşul

Edilul-şef a fost invitat la nunta unuia dintre asociaţii de la firma Europroiect, Ioannis Skantzikas, pe care l-a împrumutat în urmă cu câţiva ani cu 60.000 de euro. Umblă zvonul prin oraş cum că Radu Mazăre, mai-marele urbei, a plecat în Grecia pentru a participa la nuntă prietenului sau, Ioannis Skantzikas. Grecul, acţionar la firma Europroiect, apare în declaraţia de avere a primarului, atât în 2005 cât şi în 2006, din cauza faptului că a fost împrumutat de Mazăre cu 600.000 de euro.

Citeşte mai departe!

Votul uninominal, sabotat în Camera Deputaţilor

UPSC consideră că, prin decizia Camerei Deputaţilor de a interzice desfăşurarea unui referendum simultan cu alegerile pentru Parlamentul European, clasa politică vrea să găsească mijloace de a boicota introducerea votului uninominal.

Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii