Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 31

ro

06 Oct, 2015 00:00 1329 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 1772 din data de 18 septembrie 2006:
 
Tunul imobiliar PSD
Voci din PSD-ul local apreciază că sediul partidului de la Constanţa a fost vândut cu încălcarea legii patrimoniului, care stipulează că imobilul nu putea fi înstrăinat timp de cinci ani de la preluare * Totodată, vânzarea a avut loc fără acceptul Biroului Permanent Central al partidului, la o sumă derizorie pentru anul 2005 * Adrian Năstase susţine că nu are date despre vânzarea sediului, însă va încerca să facă lumină în această chestiune.

Citeşte mai departe!

Magistratul Ciprian Coadă, vicepreşedinte la Tribunal
Doina Drăguinea, preşedintele Tribunalului Constanţa, va fi secondată de doi magistraţi, în calitate de vicepreşedinţi ai instanţei. Secţia pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, în şedinţa din data de 14 septembrie, delegarea judecătorului Ciprian Coadă din cadrul Tribunalului Constanţa în funcţia de vicepreşedinte al acestei instituţii.

Citeşte mai departe!

Lacul Techirghiol, o zona rezervată, dar neprotejată
Deşi este un loc unic în Europa, cu factori de cură de excepţie, cu un sanatoriu reprezentativ care valorifică acest fabulos patrimoniu natural - apa lacului şi nămolul sapropelic, Techirghiolul este marginalizat, este îngropat în nepăsarea oamenilor, rămâne mereu locul unde nu se întâmplă nimic. Motivele însingurării, credem noi, sunt multe şi diverse. Unele ţin de administraţia locale, altele, de conjunctură.

Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii