Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:03 13 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 76

ro

27 Nov, 2015 00:00 923 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3145 din data de 12 august 2011.
 
Raport SRI şi cadastrarea judeţului Constanţa 
Legătura dintre masonii „neactualizaţi“ ai României şi dosarul „Geotop 2001“
Cercetările în dosarul „Geotop 2001“, făcut public în luna iulie 2010, când majoritatea primarilor din judeţul Constanţa au fost audiaţi de procurorii Serviciului Teritorial Constanţa al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în legătură cu contractul încheiat pentru documentaţia cadastrală în cazul reţelei de drumuri publice de interes local din Constanţa, par să se fi oprit. Cu toate acestea, SC Geotop 2001, firma care trebuia să realizeze documentaţia cadastrală şi înscrierea în Cartea Funciară a reţelei de drumuri publice de interes local din judeţul Constanţa şi realizarea soluţiei geospaţiale pentru gestiunea căilor de transport este prezentată pe site-ul secretelesistemului.ro într-o altă postură decât cea obişnuită.
Citeşte mai departe!
 
Mazăre - samba si, trabajo no
Elena Udrea reabilitează Cazinoul, dar îl lasă constănţenilor 
„Sper ca Mazăre să se mişte la fel de repede cum se mişcă pe carele alegorice“
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului se va ocupa de reabilitarea Cazinoului. Anunţul a fost făcut de prefectul Claudiu-Iorga Palaz, care a lecturat, ieri, o adresă prin care ministrul Elena Udrea îl anunţă pe primarul Radu Mazăre că se va ocupa de soarta Cazonului, clădirea-emblemă a Constanţei, lăsată în paragină.
Citeşte mai departe!
 
Expertissa lui Georgescu, campioană la licitaţii
ZIUA de Constanţa vă prezintă averile consilierilor locali, aşa cum sunt ele evaluate în declaraţiile politicienilor. Menţionăm că prezentarea este făcută în ordinea alfabetică a numelor. Daniel Georgescu este unul dintre băieţii deştepţi ai Consiliului Local. Director şi asociat al SC Expertissa Constanţa SRL, social-democratul a pus mâna pe anumite licitaţii de valoare de la Consiliul Judeţean, condus de Nicuşor Constantinescu, dar şi la alte instituţii... „afiliate“.
Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii