Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:02 20 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 62

ro

11 Nov, 2015 00:00 1408 Marime text

Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.
Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2831 din data de 3 mai 2010.

Ambasadorul Statelor Unite, despre cenzura lui Radu Mazare
„Cred ca Ceauşescu ar fi fost mândru de el“

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Mark Gitenstein, a avut amabilitatea de a ne acorda, în exclusivitate, pe durata vizitei sale de două zile la Constanţa, un interviu. Cu acest prilej, Excelenţa Sa ne-a vorbit despre direcţia pe care a luat-o mass-media din România, despre viitorul acesteia, dar şi despre cenzura pe care primarul Radu Mazăre a aplicat-o, prin reţeaua de distribuţie a presei, împiedicând apariţia ziarului nostru la sfârşitul anului 2009.
Citeşte mai departe!

„Naşule, pungaşule!“
Nicuşor s-a băgat în faţă, pentru a-şi cununa fina

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, şi soţia lui, Codruţa, au devenit părinţii spirituali ai tinerilor Maria Cătălina şi Nicolae Valentin. Ceremonia religioasă şi petrecerea de nuntă au avut loc sâmbătă seară, la Biserica „Sf. Mina“, respectiv la restaurantul Colonadelor. Fiica Sandei Ciocoiu, şefă la Conpress Holding şi soacră mică, a intrat în rândul femeilor măritate dusă la altar de naşul de cununie, Nicuşor.
Citeşte mai departe!

Gigi Chiru, tătic pentru a patra oară
În cursul dimineţii de ieri, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Sud-Est Constanţa, Gigi Chiru, a devenit tată din nou. David Gabriel Chiru s-a născut la ora 11.13, are 51 de centimetri şi 3,150 kg. Contactat telefonic la puţin timp după fericitul eveniment din familia sa, Gigi Chiru părea foarte emoţionat că i-a venit pe lume încă un moştenitor, care îi va duce şi numele mai departe.
Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii