Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion (USR) solicită Ministerului Justiţiei să prezinte ce demersuri a efectuat pentru extrădarea din Madagascar a lui Radu Ştefan Mazăre (document)

ro

14 Feb, 2019 23:59 2494 Marime text
Deputatul USR de Constanţa Stelian Ion a solicitat oficialilor Ministerului Justiţiei să precizeze ce demersuri au efectuat până în prezent pentru extrădarea din Republica Madagascar a „condamnatului Mazăre Radu-Ştefan, în vederea executării pedepsei de 9 ani de închisoare dispuse prin Decizia penală nr. 32/07.02.2019, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul penal nr. 6536/2/2008 - dosarul retrocedărilor ilegale din Constanţa” (solicitarea poate fi consultată în secţiunea „Documente”).
 
Vă reamintim că, ieri, deputatul USR de Constanţa a formulat şi o interpelare către Ministerul Finanţelor Publice pentru a elucida împrejurările în care Varujan Vosganian, ministrul Finanţelor din 2008, a decis ca Statul Român să nu se constituie parte civilă în Dosarul Retrocedărilor. Totodată, parlamentarul a afirmat că va trimite o solicitare oficială şi Primăriei Constanţa pentru a afla ce demersuri a întreprins faţă de consilierii care au decis să nu se constituie parte civilă în dosar şi pentru a vedea ce are de gând primarul Decebal Făgădău cu privire la recuperarea proprietăţilor menţionate în acest dosar.
 
Citeşte şi:
 
Deputatul USR de Constanţa Stelian Ion a formulat o interpelare către Ministerul Finanţelor Publice. Are legătură cu Dosarul Retrocedărilor

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii