Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Referendumul va lăsa urme adânci Şeful CJC şi preşedintele BEJ s-ar putea alege cu sancţiuni

ro

04 Nov, 2011 01:00 2342 Marime text
PalazBujin-ClaudiuPalaz002.jpgDupă terminarea referendumului, prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, ia în calcul să iniţieze o plângere penală pentru preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, pentru abuzurile săvârşite pe parcursul organizării consultării publice. De asemenea, reprezentantul Guvernului în teritoriu ar putea sesiza Consiliul Superior al Magistraturii în cazul preşedintelui Biroului Electoral Judeţean, judecătorul Claudia Ionela Bojin, pentru hotărârile emise în cazul referendumului

După terminarea referendumului, prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, ia în calcul să iniţieze o plângere penală pentru preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, pentru abuzurile săvârşite pe parcursul organizării consultării publice.

CJC se substituie la acest moment tuturor acţiunilor Instituţiei Prefectului, mai susţine reprezentantul Guvernului în teritoriu, iar întreaga organizare a referendumului este la pământ. „Vreau să văd până unde se duce cu această aberaţie, cu cheltuirea inutilă a banului public şi până când o să împingă lucrurile la extrem. Este un referendum privat, pentru Nicuşor Constantinescu, ce este organizat aşa cum vrea el, fără să ţină cont de multe lucruri. Vreau să-l las să greşească", declară Palaz. „După finalizarea referendumului, iau în calcul să-i fac o plângere penală pentru abuzurile săvârşite pe parcursul organizării consultării publice", mai adaug[ prefectul.

De asemenea, reprezentantul Guvernului în teritoriu ar putea sesiza Consiliul Superior al Magistraturii în cazul preşedintelui Biroului Electoral Judeţean, judecătorul Claudia Ionela Bojin, pentru hotărârile emise în cazul referendumului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii