Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD Constanța face precizări referitoare la declarațiile lui Klaus Iohannis

ro

29 Apr, 2020 20:25 2521 Marime text
PSD Constanța face precizări referitoare la declarațiile pe care le-a făcut astăzi, 29 aprilie, președintele României, Klaus Iohannis.

Referitor la acuzele nefondate și aberante la adresa Partidului Social Democrat și a conducerii sale în chestiunea așa-zisei adoptări a "Legii Ținutului Secuiesc" (în realitate respinsă de Parlamentul României!), organizația PSD Constanța face următoarele precizări:

Suntem alături de conducerea Partidului Social Democrat și a președintelui său, Marcel Ciolacu, președinte al Camerei Deputaților. Acuzele unor colegi de partid, preluate ad literam din atacurile președintelui Klaus Iohannis - adversar declarat și neobosit al PSD - încearcă să destabilizeze partidul, într-un moment în care atenția ar trebui să se îndrepte către problemele cu adevărat grave ale României.

Ne delimităm de atitudinea acestor așa-zis colegi, care încearcă să speculeze în interes propriu, politic, dificultățile cu care se confruntă țara,  datorate crizei coronavirusului dar și inconștienței chiar a unui membru PNL, care a generat probleme suplimentare în derularea activității Parlamentului României, instituție fundamentala a statului.", a transmis un comunicat din partea PSD Constanța.
 

Citește și: Klaus Iohannis, acuzații grave „PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc” (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii