Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD Constanța, despre declarațiile liberalilor „Nu au existat și nu vor exista discrepanțe între sumele alocate diverselor Unități Administrativ Teritoriale”

ro

26 Jul, 2019 20:27 1252 Marime text
PNL Constanța a acuzat PSD-ul, marți, în ședința CJC de manevre politice în împărţirea fondurilor aflate la dispoziţia Consiliului Judeţean. În replică, PSD a răspuns că îl susțin și îl sprijină în continuare pe președintele CJC, Horia Țuțuianu.

„Organizația Județeană a Partidului Social Democrat își exprimă surprinderea și indignarea față de ultimele declarații ale conducerii PNL Constanța vizavi de activitatea Consiliului Județean Constanța și a președintelui său.

Dincolo de afirmațiile demagogice și lipsite de suport, constatăm că unii, cum sunt liderii PNL Constanța, continuă să se afle într-o campanie electorală sui generis, în vreme ce alții își continuă activitatea laborioasă la guvernare, respectiv la conducerea județului. Niciodată în acest mandat, Consiliul Județean Constanța și executivul său nu și-au desfășurat munca altfel decât în deplină transparență și corectitudine. Cifrele și faptele sunt o dovadă în acest sens și oricine poate consulta alocările  bugetare lunare  făcute din 2016 până în prezent.

Nu au existat și nu vor exista discrepanțe între sumele alocate diverselor Unități Administrativ Teritoriale sau favoritisme, indiferent de culoarea politică a aleșilor locali. Conducerea organizației județene PSD Constanța își exprimă încă o dată sprijinul și încrederea în președintele CJC, domnul Marius Horia Țuțuianu”, a transmis președintele Organizației Județeane a PSD Constanța, Felix Stroe.

Citește și:
Se schimbă majoritatea? PNL, PMP şi ALDE, front comun împotriva PSD. Proiectele judeţului, în pericol din cauza disputelor politice din CJC (documente+galerie foto)

PNL şi PMP Constanţa solicită convocarea unei şedinţe extraordinare a Consiliului Judeţean Constanţa

CJC Scandal și acuzații de împărțire a fondurilor pe criterii politice între PNL și președintele Marius Horia Ţuţuianu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii